Om TSK Malmen

TSK Malmen är en fin gemytlig klubb med stans bästa läge vid Östermalms Idrottsplats. Det är en klubb där alla känner alla.

Våra lokaler omfattar B- och C-hallen samt två utomhusbanor.

B-hallen omfattar tre fina Plexipavebanor med mycket rymd. I B-hallen finns även vår reception/ cafeteria där man kan boka banor samt äta nåt gott. I B-hallen finns ett omtyckt litet bollrum längst ner i korridoren där många duktiga spelare har bollat på väggen genom åren.

De som behöver stränga om ett racket eller införskaffa tennisaccessoarer kan göra det inne hos Selgo Racketverkstad där Annika har mångårig erfarenhet när det gäller racketsporter.

Sen har vi den berömda Tennispaviljongen (C- Hallen) som ligger i angränsande byggnad. Den är byggd 1896 och inrymmer 2 Plexipavebanor. Tennispaviljongen är en av världens äldsta tennishallar i fungerande skick.

Bredvid Tennispaviljongen så har TSK två plexipavebanor utomhus. Även dessa är i kanonskick och de kan bokas i receptionen fr.o.m när näten är uppe.

Buss 75,54,6 stannar precis utanför Östermalms IP eller så kan man ta tunnelbanan (station Stadion eller Tekniska Högskolan).

Observera att man inte får spela tennis med svarta sulor. Tack för omtanken.

Välkomna!