Här svarar vi på de vanligaste frågorna.

Ja, om det finns plats i lämplig grupp. Den största chansen att komma med i verksamheten är om man kan spela 14.00 en vardag. Inför HT22 så erbjuder vi barn födda 2015 och 2016 14.00-tider.

Gå in på fliken “Att börja spela i klubben” som ligger bla under “Juniorer”. Där finns info. Anmälan öppnar 1 maj och stänger 31 juli. Intagning sker 1 gång per år och det är till höstterminen.

TSK har ett bollrum där alla TSKs barn får spela gratis. Väggen är världens bästa motståndare, för bollen kommer alltid tillbaka. Sedan kan man delta i klubbens olika aktiviteter, samt spela mycket på lov då banorna ofta står lediga. TSKs barn får spela gratis på lediga tider, om dom spelar med varandra. 

Ja, det kan du. Du bokar bana genom att ringa till receptionen alternativt boka online.

Du kontaktar Selgo racketverkstad, som administrerar tennisbanorna.

Selgo har kontaktuppgifter:
08- 411 82 80
annika.arvidsson@selgo.se

TSKs enda verksamhet för vuxna är våra seriespel. Och där spelar endast rutinerade tävlingsspelare.

Nej, det kan man tyvärr inte. Om man inte kan spela så går platsen till ett annat barn.

Den största anledningen är att vi hellre ger möjlighet till barn, som inte har en tennisklubb, att få chansen att delta i organiserad tennisträning. I centrala Stockholm är det digra köer till tennisklubbar.

1 gång i veckan kostar 3400 kr och då ingår även medlemsavgiften.

Genom att ringa till receptionen 08-6133085. Då får du kontaktuppgifter till några av TSKs privattränare.

Du får ett mail till den adress du angivit i intresseanmälan. MAO, vi kontaktar er om vi kan erbjuda ert barn en plats i vår verksamhet.